Bakony Expo

Kiállítóként leszünk jelen az idei éveben is nagy sikerrel megrendezésre kerülő Bakony Expo-n VESZPRÉM ARÉNÁBAN 2015.11.03-november 5. között.

KOMBUCHA NAP

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a most Szombaton LURDY Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő KOMBUCHA NAP című rendezvényre.

Dr. Csicsor János A FÖLD ŐS-ELEMEK ÉS A HUMINSAVAK JELENTŐSÉGE A TÁPLÁLKOZÁSBAN című előadása a Szakmai Termben kísérhető figyelemmel 12:00-12:25 óra között.

Egy kis ízelítő az előadásból:

Las Vegasban

Nagy sikerrel vettünk részt október elején Amerikában, Las Vegasban megrendezésre került SupplySide West Expo című rendezvényen.

Részt vettünk a Vitafoods kiállításon

2015 Május 5.-e és 7.-e között a Svájci Genfben megrendezett Vitafoods Europe 2015 kiállítás és konferencián cégünk is sikeresen vett részt.

Ezen a kiállításon mutatják be a legkorszerűbb, innovatív élelmiszereket, étrend kiegészítő termékeket és alapanyagokat egyaránt a világ összes tájáról ide érkező vállalatok.

Különösen nagy jelentősége volt számunkra ennek a kiállításnak, hiszen új termékünket, az ÉDEN étcsokoládéval bevont szeleteket neveztük a kóstoló bárba (tasting bar) mely keretében több ezren kóstolhatták meg és érezhették hatását e magyar újdonságnak.

Standunkon Huminiuqum termék családunkkal is találkozhattak  az oda látogatók, több komoly érdeklődő is akadt európai és tengerentúli országokból a termékek forgalmazásának lehetőségével kapcsolatosan.

     

GMP tanúsítvány a Hymato Products Kft.-nél

A 2013-ban életbe lépett új Európai kozmetikai szabályozás előírja a kozmetikumok helyes gyártási (GMP) gyakorlata szerinti előállítását.

Legújabb minőségirányítási fejlesztésünk sikereként megszereztük az ISO 22716:2007 (Kozmetikai GMP-t) szabványnak megfelelő tanúsítványt.

Továbbá folyamatos célunk kiemelt szakmai munkával, fejlesztésekkel, hogy az ISO 9001:2009 szabványt és a HCCP szigorú előírásait is betartva gyártsuk és forgalmazzuk termékeinket, szolgáljuk ki vevőinket.

Alap- és csomagolóanyagainkat a legnagyobb körültekintéssel szerezzük be partnereinktől, gyártásunkat folyamatosan több ponton ellenőrizzük.

 

ISO 9001 hun emg certificate hun

Videógaléria

További videók

Hol kapható?

Ezen kívül keresse a bioboltokban és a természetgyógyászoknál.