Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav
Éden csokládé (7 db-os)
kicsi-es-nagy-eden-kiszort-csokikkal-hun.jpg
eden-7-db-os/eden-eng-800x350-03.jpg
eden-7-db-os/eden-rollup-1000x2000-press.jpg
eden-7-db-os/eden-tablazat.jpg
eden-7-db-os/fsghsdfh.png

Éden csokládé (7 db-os)

Ár: 1 500 Ft

Egységár: 214,27 Ft/db

ÉDEN Bio Étcsokoládéval bevont szeletek 98 %-ban ökológiai összetevőket tartalmazó dúsított élelmiszer, 7 db szelet ÉDEN szeletek prémium minőségű dúsított élelmiszer kategóriájú készítmény.

OÉTI notifikációs szám: 8642/2011

Raktáron van.


Ajánlott napi adag: 

Felnőtteknek: 2-4 szelet;  Gyerekeknek: 1-2 szelet

  • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. 
  • Tárolás száraz hűvös helyen.

Az ÉDEN csokoládé szelet egyesíti magában a csokoládékkal szembeni elvárásokat és az egészséges, tudatos táplálkozás igényeit, vagyis egészséges és finom. A szőlőmagban és grapefruit magban található antioxidáns polifenolok segítik a sejtek védelmét. A homoktövis magas természetes C-vitamin és flavonoid tartalma támogatja az immunrendszer működését. A HUMINIQUM étrend kiegészítő magas ásványi anyag és mikroelem tartalma hozzájárulhat a normál szellemi működéshez, míg a máriatövis kivonat támogatja a máj működését.

Összetevők: 

bio-kókuszvirág cukor*, bio-keményítőpor (kukorica és tápióka)*, bio-szőlőmagliszt*, bioétcsokoládé*, bio-kókuszzsír*, bio-rizsszirup*, bio-homoktövis őrlemény*, bio-grapefruitmag kivonat*, HUMINIQUM étrend kiegészítő** (Fulvosav, Huminsav, Máriatövis kivonat, Kálcium-klorid, Kovasav-gél, Magnézium-L-aszkorbát, Vas-szulfát, Cink-L-aszkorbát, Na-hidrogén-foszfát, Mangán-L-aszkorbát, Rézszulfát, Nátrium-borát, Kálium-jodid, Ammonium-molibdát, Nátrium-szelenit, Króm-III-klorid) 

"*" ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból


Referencia boltok