Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav
H.Y. Spray bőrregeneráló, bőrnyugtató és hűsítő spray
h.y.-spray/h.y.spray-flakon.jpg
h.y.-spray/h.y.-spray-gyujto-kep.jpg
h.y.-spray/h.y.-brossura-elolap.png
h.y.-spray/h.y.-brossura-hatlap.png
h.y.-spray/h.y.-pictogrammok.jpg

H.Y. Spray bőrregeneráló, bőrnyugtató és hűsítő spray

Ár: 2 189 Ft

Egységár: 72,98 Ft/ml

H.Y. Spray Bőrregeneráló, bőrnyugtató és hűsítő spray natúr kozmetikum

CPNP regisztrációs szám: 2708593

Raktáron van.


H.Y. Spray

Bőrregeneráló, bőrnyugtató és hűsítő spray

Natúr kozmetikum

A „H.Y. Spray” a Hymato Products Kft által már korábban gyártott és forgalmazott „H.Y. Aerosol gyógyhatású készítmény” újra gondolása a mai, modern kor és az Európai Uniós elvárásoknak megfelelően. A bőrfelület ápolására alkalmas hűsítő hatású készítmény. Pattanások, kisebb horzsolások, rovarcsípés esetén nyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. A huminsavak és a lizin elősegítik a bőr regenerálódását. 

Mi a hatóanyaga?

A H.Y. Spray hatóanyagai a növények évezredes bomlási, humifikációs folyamatai során keletkező, természetes biológiai aktivitásukat megőrzött huminsavak, melyek, mint természetes vegyületek, a sejtek energiatermelő folyamatainak és oxigénellátásának felgyorsításával elősegítik a sejtregenerálódást fejtenek ki. A szegfűszeg kivonata (eugenol), valamint az L-lizin hozzájárul a bőr gyuladásainak enyhítéséhez.

► Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni?

A hajtógáz nélküli pumpás sprayt az adagolófej lenyomásával 5-10 cm távolságról kell a kezelendő bőrfelületre permetezni. A készítmény alkalmazását az első tünetek megjelenésekor célszerű elkezdeni. A kezelés naponta többször ismételhető.

·         Felületi hámsérülések, renyhén gyógyuló sebek kezelésekor a sérült felület környékére kell permetezni a készítményt.

·         Kismértékű égési, fagyási sérülések, valamint herpesz tünetek megjelenésekor, pattanásos bőr és rovarcsípések esetén a bőrfelületre permetezzük a készítményt.

► Mi az ajánlott adag?

·         Felületi hámsérülések, renyhén gyógyuló sebek kezelésére naponta 2-3 alkalommal.

·         Kismértékű égési és fagyási sérülések kezelésére naponta 3-5 alkalommal. A kezelés a fájdalom megszűnéséig 5-10 percenként ismételhető.

·         Herpesz kezelésére naponta legalább 5 alkalommal használjuk.

·         Pattanásos bőr kezelésére naponta 2-3 alkalommal permetezzük vagy vattára juttatva dörzsöljük át a pattanásokat.

·         Rovarcsípések kezelésére a csípés helyét néhány percenként permetezzük be legalább 4 alkalommal.

► Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

A készítmény alkohol tartalma a sérült bőrfelületen rövid ideig tartó csípő érzést okozhat. Rendszeres használata a bőrt kiszáríthatja. A ruházaton kimosható, vörös-barna foltot hagyhat. A kezelt bőrfelületet barnára színezheti, mely néhány perc múlva vízzel lemosható.

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?

A készítményt gyermekek elől el kell zárni! Nyílt láng közelében ne használja! Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön!

Összetevők: Víz; alkohol, növényi glicerin, nátrium-humát, lysine, eugenol

Tisztelt Hymato Products Kft!

Kovács Nikoletta vagyok, egyik ismerősöm ajánlotta a H. Y. Spray-t. Úgy alakult, hogy egyik este meg csíptek a szúnyogok, mint később kiderült allergiás vagyok a csípésükre, a kezem bedagadt, vörös folt volt a csípés körül és hihetetlenül fájt. Végül úgy döntöttem elkezdem használni a H. Y. Spray, hatásos volt, pár óra után levitte a gyulladást és nem kellett mellette más készítményt alkalmaznom!

Köszönettel és tisztelettel Kovács Nikoletta 


 


Referencia boltok