Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav
Az Igazság a Rákról
igazsag-a-rakrol/konyv-szoro-popup.jpg
igazsag-a-rakrol/igazsag-a-rakrol-szorolap-hatlap.png

Az Igazság a Rákról

Ár: 5 000 Ft

Egységár: 5000 Ft/db

Az Igazság a Rákról A könyvből megtudhatjuk, hogy mi is valójában a rák, miért nem találták még meg a rák gyógyszerét, mit kell tennie ahhoz, hogy biztosan elkerülje ezt a betegséget, milyen esélyei vannak a rák kialakulásának és gyógyításának.

Raktáron van.


28 orvos, 11 kutató, 9 túlélo és 1 FDA-sárkányölo alkotmányjogász, akik áttörik a hallgatás falát és bemutatják az Igazságot a Rákról. Hogyan elozzük meg, hogyan kezeljük és hogyan gyozzük le 100%-ban természetes módszerekkel.


A SZERZŐRŐL:
Ty Bollinger boldog férj és családapa, az Egészség Szabadsága Mozgalom nagykövete, egészség kutató, korábban body-building versenyzo,  ádió musorok szerkesztoje, 7, a természetes egészségrol szóló best-seller könyv szerzoje. Rendszeresen tart eloadásokat egészség-csoportoknak, kiállításokon, rendezvényeken, konferenciákon, templomokban. Rendszeres vendége rádiómusoroknak, televízió musoroknak, cikkeket ír számos magazinnak és web-oldalnak. Dr. Robert Scott Bellel együtt házigazdája a „Lépj ki a dobozból” címu rádiómusornak, ami meghallgatható a GCN rádióhálózaton és a NaturalNews.com web-oldalon.

Az igazság a Rákról. The Truth About Cancer. I Copyright 2014 TTAC Publishing LLC

…indítson el ez a könyv egy mélyebb gondolkodási folyamatot és remélem, felkelti az olvasók igényét egy minoségi, egészségesebb életvitel megkezdése irányába.
Dr. Bakanek György, Szülész, nogyógyász, sport szakorvos, életmód szaktanácsadó, Budapest


„Gyógyíthatatlan rákom volt és a Ty Bollinger könyvében említett toxinmentes kiegészítoket és táplálkozási információkat együtt alkalmaztam a hagyományos kezelésekkel. Mindenkinek, akinek rákja van, vagy ismer olyat, akinek rákja van, meg kell szereznie ezt a könyvet és el kell olvasnia fejezetrol fejezetre. Azért vagyok ma is életben, mert én megtettem.”
Elaine Hulliberger, A „Megnyerni a rák-ellenes csatát” címu könyv szerzője, USA


Az egész sorozat tökéletesen van megszerkesztve. Minden részét élveztem, különösen a 2, 3, 4, 5, 6 részek voltak érdekesek számomra,
mert engem különösen érdekel, hogyan éljük a mindennapjainkat jobban és milyen táplálkozási szokásokat vezessünk be ahhoz, hogy megelozzük a rákot. Gratulálok a szerzonek és köszönöm a nagyszeru munkáját, kívánom, hogy egy napon majd több nyelvre is lefordítsák, hogy még több embernek tudjon segíteni.
Yuan G., Barcelona, Spanyolország


„Azt hiszem, ez az egyik legjobb könyv, amit a rákról találhatnak. Mindenkinek nagyon ajánlom. Ha még nem olvasták, szerezzenek egy példányt.”
G. Edward Gri n, A „Világ rák nélkül”c. könyv szerzoje, USA


„Vastagbélrákkal diagnosztizáltak. Ty könyve reményt adott nekem, bátorított, hogy a rákot ne egy halálos ítéletnek tekintsem. Ez lett a kézikönyvem. Köszönöm Istennek a könyvben található bölcsességeket. A vérképem megtekintése után az onkológusom így kiáltott fel: Gratulálok, Ön rák-mentes”
Cobus Rudolph, Dél Afrika


Referencia boltok