Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav
2019. 04-30

IV. VNTV Fesztivál és 33. Kombucha Nap

Szeretettel várunk mindenkit május 11.-én szombaton a budapesti Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban, ahol Dr. Csicsor János is előadást tart. Előadásának témája „Az anyag élő állapota”, melyet 17:00-17:40-ig hallgathatnak meg a Viva Natura és Kombucha Teremben.

 Cégünk jelen lesz az előtérben rendezett kiállításon is, ahol lehetőség nyílik termékeink megismerésére, termékkóstolásra, és szakmai tanácsadásra. 

Miért fontos egy ilyen program? Fajunk egyrészt erőteljesen sodródik egy szociális, környezeti-természeti katasztrófa felé, az ember létbiztonságát megadni hivatott rendszerek összeomlóban vannak, másrészt soha nem volt még a Föld történetében ennyi emberi testben leszületett lélek, aki a spiritualitás, a tudatosság magasabb szintre lépése mellett kötelezte el magát.

A fesztivál kitűnő alkalom arra, hogy összehangolódjunk, hogy együtt, közösen nagyot ugorjunk a valódi, Önmagunk felé vezető úton, hogy egyre tisztábban lássuk a valóságot, hogy az igazság erejével elengedhessük mindazt, ami a boldogságunk, a boldogulásunk útjában áll.

Az előadások három termet fognak megtölteni. Az emberi létezés hatalmas mérföldkőhöz érkezett. Visszatérni a szeretet-vezérlésű üzemmódba a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolga, de a hatalmasra duzzadt elme és ego mára annyira megbonyolítja, hogy ezt megtenni a világ legnagyobb csontjává vált a számunkra.

Meghívott előadók: Jakab István, Müller Péter, Balogh Béla, Dienes István, Maharishi Bhramananda Yogi, Kovács-Magyar András, Prof. Dr. Boros László, Kálmán József, Hatvani Galina, Dr. Egely György, Enrico, Szabó Nikolett, Dr. Simoncsics Péter, Majoros János Károly, Ferenczy László, Dr. Csicsor János és további meglepetés előadók. 

 

forrás: VNTV