Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav
2019. 01-14

Lemaradt róla? Nézze újra!

Dr Csicsor János nemrég Béky László műsorában járt, ahol A Huminiqum kapszula és Huminiqum szirup mellett új termékéről, a Zalmanováról is beszélt. A Zalmanova Opál & Borostyán kádfürdő koncentrátum évszázados orosz hagyományok alapján, korunk elvárásaihoz illesztett, relaxáló kádfürdő koncentrátum.

Dr. Zalmanov 1875-ben született arisztokrata családban Oroszországban. A bolsevik időkben Lenin személyes és családi orvosa volt.

Dr. Zalmanov kutatásai, tapasztalatai és kísérletei eredményedként a betegségek és a lepusztító öregedés fizikai és lelki okának a testünk ellen elkövetett hitszegést, elárultatást, és az ostoba önámítást nevezi meg. Ezek a hajszálereket folyamatos szorongásban tartva, azok elzáródását okozzák. A tisztátalan érzelmek szorításában és a tisztátalan étkek mérgező anyagcsere hulladékaitól mérgektől, vegyszerektől, bomló fehérje- és sejtmaradványoktól a hajszálerek átjárhatatlanokká válnak, így a sejtekhez és a kötőszövetekhez képtelenek oxigént és tápanyagot szállítani.

Erről beszélgetett Dr. Csicsor János és Béky László a D1TV Vitalitás legutóbbi adásában.

Érdemes újranézni!