Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav

Szállítási feltételek

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, kb. 1-5 munkapon belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő következő munkanaphoz képest 1-5 munkapon belül teljesítjük.

Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket e-mailben, vagy telefonon:

Amennyiben az árut a megrendelés leadása után nem tudjuk rendelkezésre bocsátani, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját. A szállítást ilyen esetben legkorábban a megrendelés hozzánk történő megérkezését követő 14, legkésőbb 90 napon belül vállaljuk. Ezután az időpont után a megrendelést nem teljesíthetőnek vesszük, melyről értesítjük a megrendelőt is.

Szállítási határidő:

Házhoz szállítás határideje: Jelenleg a GLS futárszolgálat végzi a szállítási feladatokat, melynel szállítási határidejéről és egyéb feltételeiről Ön itt tájékozódhat: GLS.hu

A megrendelések kiszálításának módjai: 

Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön székhelyünkön/telephelyünkön készpénzben, magyar forintban fizeti meg a termék vételárát.

Ebben az esetben szállítási díjat nem számolunk fel.

 

Banki előre utalással vagy bankkártyás (Visa, MasterCard) fizetéssel történő teljesítés: Ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, átadjuk kiszállításra a terméket logisztikai partnerünknek. Internetes, bankkártyával történő fizetés a következő érvényes bankkártyák tulajdonosai számára lehetséges: Visa, MasterCard.

Ezekben az esetekben a szállítási díj: 990 Ft

 

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket logisztikai partnerünk szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a kézbesítőnek kell kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt termék árát és a szállításhoz kapcsolódó költségeket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzzel vagy bankkártyával kell kifizetni. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket utánvétes fizetési móddal, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Ebben az esetben a szállítási díj: 1250 Ft

 

Nagyobb darabszámú rendelések esetén sem változik, így érdemes tehát nagyobb mennyiségben megrendelni terméket, hogy a szállítási költség több termék között tudjon megoszlani.

Árut csak bontatlan csomagolásban, újraértékesíthető állapotban veszünk vissza. A visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik.

Pick Pack Pontos átvételre nincs lehetőség.

Házhoz szállítás díjszabása: Jelenleg a GLS futárszolgálat végzi a szállítási feladatokat, melyek díjszabásáról itt tájékozódhat: GLS.hu

Kellemes Vásárlást kívánunk!