Minden, ami huminsav, fulvosav és himatomelánsav

Szállítási feltételek

 

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely már tartalmazza az ÁFÁ-t. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, kb. 1-5 munkapon belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő következő munkanaphoz képest 1-5 munkapon belül teljesítjük.

Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket e-mailben, vagy telefonon:

Amennyiben az árut a megrendelés leadása után nem tudjuk rendelkezésre bocsátani, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját. A szállítást ilyen esetben legkorábban a megrendelés hozzánk történő megérkezését követő 14, legkésőbb 90 napon belül vállaljuk. Ezután az időpont után a megrendelést nem teljesíthetőnek vesszük, melyről értesítjük a megrendelőt is.

A megrendelések teljesítésének egyik módja: 

Postai úton, utánvét. A szállítás költségeit a vevő viseli, mely egységesen 990 Ft, ez nagyobb darabszámú rendelések esetén sem változik, így érdemes tehát nagyobb mennyiségben megrendelni terméket, hogy a postaköltség több termék között tudjon megoszlani.

Megrendeléseket teljesítünk továbbá: 

Postai úton előlegfizetéssel is. Ebben az esetben a postaköltség 990 Ft. Amennyiben ezt a lehetőséget választja, a megrendelés visszaigazolással együtt megküldjük az előlegbekérőt a vevő részére. Az előleg befizetés jóváírásának napját követően 2 napon belül a terméket postázzuk.

 

Egyéb feltételek

A Hymato Products Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával.

Árut csak bontatlan csomagolásban, újraértékesíthető állapotban veszünk vissza. A visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik.

 

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!